Morris Mini

Et par nordjydske medlemmer af Mini Klub Danmark tog i foråret 1998 initiativ til at starte en lokalklub, for at kunne mødes med andre MINI-interesserede noget oftere.

Der blev arrangeret et stumpemarked i Nibe i maj måned. Her blev der skabt kontakt til ca. 10 personer, som var med på ideen.

I september blev der afholdt stiftende generalforsamling, og de første 14 medlemmer var en realitet.

Målet var at kunne blive 15-20 medlemmer og at holde ét møde om måneden med fremmøde af 8-10 medlemmer.

Klubben opsøgte de første par år diverse supermarkeder og butikker i Himmerland, Aalborg omegn og Vendsyssel. Der blev stillet et område af P-pladsen til rådighed en lørdag formiddag, og butikken havde så sørget for foromtale i diverse lokalblade.

Medlemstallet rundede de 25 og voksede stille og roligt.

På samme tid blev den nye (BMW) MINI lanceret i Danmark. Dette betød en masse presseomtale af såvel den nye, som den gamle klassiske MINI. Interessen for den voksede betydeligt, både blandt de helt unge, men bestemt også blandt de som i 60-70erne selv kørte MINI.

I dag er der medlemmer fra 18 år til nogen der har rundet de 70 år.

Medlemstallet har i 2007 rundet de 60, og ved en almindelig klubaften er fremmødet 20-30 personer.

Bilerne er alt fra originale biler, ombyggede og gejlede udstillingsmodeller og biler der stadig bliver brugt til hverdagskørsel.

Der er ingen geografiske grænser for medlemskab og i dag er der medlemmer fra Skagen i nord, Hadsten i syd og Fjerritslev i vest.

Besøg MiniClub Nord's hjemmeside her >>

Tlf. og mail

Tlf.: 98 24 40 00

Mail: mkauto@live.dk

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder